Posebne ponude

Obogatite svoj boravak na otoku Krku!

Za Vas smo pripremili i posebnu ponudu:

ORGANIZACIJA TEAM BUILDINGA

Prema Vašim željama organiziramo nezaboravan team building za Vas i Vaš team!

Organizirani prijevoz, posjet vinarije, jahanje i izlet konjima, večera i noćenje.

Novo u našoj ponudi:

ORGANZACIJA VJENČANJA

Team building na Krku

U jutarnjim satima dolazak na Otok Krk u mjesto Njivice, te parkiranje na velikom parkingu ispred naše apartmanske kuće Dundo. Do nas možete doći u vlastitom prijevozu ili Vam prijevoz s profesionalnim vozačem organiziramo mi – od polazišne točke ili aerodroma na Krku i natrag. Kava i opuštanje u našem restoranu Dundo na predivnoj terasi, na samom moru.

Slijedi zajednički polazak s vozačem i kombijem u Vrbnik, rodno mjesto Vrbničke Žlahtine. Obilazak vinarije, vinskih podruma i vinograda te degustacija vina uz mnogobrojne delicije. Nakon završenog organiziranog posjeta vinariji nastavljamo put ranča Njivice.

Slijedi trosatno organizirano jahanje uz stručno vodstvo, obilazak jezera, posjet planinske kuće i povratak na ranč. S time završavamo aktivnosti i vraćamo se u restoran Dundo gdje nas čeka spremna ekipa s pripremljenim hladnim predjelima, poznatim jelima ispod peke i domaćim desertom. Čašom dobrog vina, i uz Vašu powerpoint prezentaciju poslovnog djela team buildinga, završavamo predivan dan.

Noćenje u apartmanskoj kući Dundo sa 6 apartmana različitih smještajnih kapaciteta.

Na raspolaganju je i bogata ponuda koja se može uključiti u team building. Vodeni sportovi, najam broda, big game fishing, quad safari, teniski tereni i biciklizam čine samo dio naše ponude.

Organizacija vjenčanja u Njivicama na otoku Krku

Novo u našoj ponudi: organizacija vjenčanja!

Nudimo vam catering, organizaciju vjenčanja u restoranu i na terasi uz sav aranžman, od cvijeća, pozivnica, potpune ugostiteljske usluge na visokom nivou, smještajnih kapaciteta za do 25 osoba, parkingom uz kuću, vjenčanje s brodom Aquavision, koji parkira ispred naše restoranske terase odveze vas do mjesta Krk ili do Rijeke, Opatija, sve prema Vašim željama do crkve i matičara. Na brodu organiziramo i poslugu hrane, pića, sve uređeno uz poslugu koja Vas prati i dočekuju s pjenušcem, jagodama i muzikom, koju Vam također možemo organizirati. Sva organizacija je individualna, prema željama pojedinaca. Doživite nezaboravan dan u Vašem životu uz našu organizaciju i usluge.

Kontakt

Složite ponudu po svojoj mjeri!

This post is also available in: English